Giitun turkoosit Nardi Net tuolit Keltainen kahvipannu bloggaajan parvekkeella.
Keltainen kahvipannu blogia kirjoittaa Pauliina. Nainen, joka rakastaa tarinoita vanhojen tavaroiden takana.
Hänen blogissa pääset tutustumaan vanhoihin esineisiin ja tavaroihin. Sisustus ja kirppiksillä kiertely ovat Pauliinalle rakkaita harrastuksia. Hänen kotinsa onkin sisustettu lähes kokonaan kirppislöydöin.

Kaupallinen yhteistyö: Sisustusverkkokauppa Giitu.fi

Parvekkeellemme saapui lisää väriä ja iloa, kun saimme sinne kauniit ja käytännölliset nojatuolit. Tuolit saapuivat meille kotimaisesta Giitu.fi -sisustusverkkokaupasta. Verkkokauppa on täynnä toinen toistaan herkullisemman värisiä ulkokalusteita. Uudet upeat tuolimme ovat Italialaisen Nardin valmistamia ja ne ovat materiaaliltaan täysin kierrätettäviä, pinottavia ja erittäin helppohoitoisia. Täytyy myöntää, että tuolit ihastuttivat minut ensin ulkonäöllään, mutta onhan niissä myös ihan mielettömän hyvä ja rento istua.

Minusta on mahtavaa, että myös ulkokalusteista löytyy nykyään ihania vaihtoehtoja myös tälläiselle värien rakastajalle. On niin ihanaa, että ei tarvitse tinkiä omasta värikkäästä tyylistä ulkotiloissakaan. Upeat värikkäänä hehkuvat kalusteet ja kauniit kesäkukat luovat tunnelmallisen kesäkeitaan, jossa on helppo viihtyä. Meidän parveke on kattamaton, joten varsinkin tässä tilassa on erittäin tärkeää, että siellä olevat kalusteet kestävät myös vesisadetta ja paahdetta.

>> Tutustu tästä Giitun Nardi Net ja Net Relax värivalikoima

Kuvat: Nardi

Suomen kesä on melko lyhyt ja joskus aurinkoiset päivät ovat harvassa, siksi niistä jokaisesta haluaa nauttia täysin siemauksin. Ulkotiloista onkin tärkeä sisustaa mukavat, kodikkaat ja toimivat. Sellaiset jonne on helppo mennä kahvikupin kanssa nauttimaan hetkestä. Meidän parvekkeella tulee juotua aamukahvit työaamuinakin, niin ihana sinne on hipsiä ja nauttia kahvi rauhassa ennen kuin päivän työt kutsuvat. 

Kuva: Pauliina Keltainen kahvipannu

Ulkotilojen sisustamisessakin on tärkeä miettiä sitä, että mihin tarkoitukseen tilaa käytetään. Onko siellä tarkoitus, ruokailla, leikkiä, rentoutua, kahvitella tai vaikka kasvattaa yrttejä ja vihanneksia. Sitten, kun tilan käyttötarkoitus on selvillä, on helpompi miettiä myös sisustusta. Meidän parvekkeella lähinnä rentoudutaan ja nautitaan kahvit. Tämän tilan kalustus saa siis olla sellainen, että täällä on ihana vaan olla ja ihmetellä. Ei tarvitse turhia jäykistellä.

Kuva:Nardi

Turkoosinsininen ja keltainen on minusta todella mahtava väriyhdistelmä. Värit suorastaan hehkuvat puiden luomaa vihreyttä vasten. Giitusta löytyy monia kauniita värivaihtoehtoja näihin kauniisiin istuinpehmusteisiin.  Tykkään itse kovasti leikitellä erilaisilla väri ja materiaali yhdistelmillä, kaiken ei aina tarvitse olla samaa sarjaa. Parvekkeesta saa luotua mielenkiintoisemman kun kokoaa erilaisia kalusteita yhteen. Vanhatkin kalusteet näyttävät helposti ihan uudelta, kun niitä hiukan ehostaa ja hankkii vaikka vanhan puutarhasohvan kaveriksi pari uutta nojatuolia.

Kuvat: Nardi

>> Kurkkaa Giitun Nardi istuinpehmustevalikoima

Meidän parvekkeen keskipisteenä on vanhasta kaivonkannesta tehty pöytä, kirpputorilta löytynyt rottinkisohva ja nyt uutena tulokkaana turkoosit upeat tuolit. Kaikki kalusteet ovat keskenään todella erilaisia, mutta silti toimivat hienosti yhdessä. Valaistuksena parvekkeella toimii omenapuunoksaan viritetty valosarja ja loppu kesästä tuon parvekkeelle vielä lyhtyjä, joiden valossa on ihana viettää pimeneviä iltoja.

Kuva: Pauliina Keltainen Kahvipannu

Giitun sisustusverkkokaupasta olisi löytyy meidän parvekkeelle tuolien lisäksi vaikka mitä muutakin ihanaa, kuten Nardi-sarjan keltainen sohva, luonnonläheinen juuttimatto, kauniita sisustustyynyjä, kevyt sivupöytä ja erityisesti ihastuin mustaan kolmikerroksiseen kukkatelineeseen. Tälläiset telineet millä kasveja saa laitettua eri kerroksiin, ovat minusta aivan mahtavia. Kerrostamalla saa tehtyä helposti näyttäviä asetelmia kasveista. 

Jos rakastuitte näihin kauniisiin tuoleihin yhtä paljon kuin minä niin ilokseni voin kertoa, että Giitu:n sisustusverkkokaupassa on kesäale -20% 15.7. asti. Käy kurkkaamassa mitä kaikkea ihanaa verkkokaupasta löytyy! Suosittelen myös lukaisemaan heidän blogiaan, josta löytyy ihania ja hyödyllisiä sisustusvinkkejä.

Pauliinan vinkit toimivan ja kauniin parvekkeen sisustamiseen:

 • Mieti mihin tarkoitukseen tilaa käytetään ja valitse kalusteet sen mukaan. 
 • Pienelle parvekkeelle kannattaa valita kokoontaittuvia ja helposti siirreltäviä kevyitä kalusteita. Isommalle parvekkeelle sen sijaan voi tehdä eritarkoitukseen sopivia tiloja, joita voi jakaa vaikka verhojen, sermien tai istutusten avulla. 
 • Tyynyillä, matoilla ja huovilla saa helposti luotua pehmeyttä ja viihtyvyyttä.
 • Tunnelmallista valaistusta kannattaa miettiä, elokuisissa illoissa on ihanaa nauttia lyhtyjen ja valosarjojen tuomasta tunnelmasta. 
 • Kukat ja kasvit kannattaa valita sen mukaan, kuinka valoisa parveke on. Siten niitä on helpompi hoitaa ja ne kestävät hyvin koko kesän. 

Lue lisää tuotteista Giitun blogista!

Seuraa meitä somessa

2 kommenttia

  • pof-henna

   Kiitos viestistäsi!

   Välitän terveisesi Pauliinalle.
   Mekin ihastuimme hänen rohkean värikkääseen sekä persoonalliseen parvekkeeseen.

   Mukavaa kesää!
   Henna/POF Group Oy

Jätä kommentti