Palvelumme

Tarjoamme rakennusalan toimijoille asiantuntevia sisustuspalveluita asuntomarkkinoinnin tueksi. Ensiluokkaisella ja tarkkaan harkitulla myyntisisustuksella varustettujen kohteiden huomioarvo nousee merkittävästi. Saatavilla on erilaisia sisustustyylejä aina maanläheisestä moderniin ja boheemista skandinaaviseen.

Myös näkyvyysyhteistyö sekä korkeatasoisten kuvatuotteiden toteutus kuuluvat palveluihimme.  

Myyntisisustus

Sisustamme kohteet aina asuntomyynti edellä. Olemme antaneet lupauksemme jo vuosia sitten: tuomme kaikkiin kohteisiin uudistuvaa ilmettä. Siksi et koskaan löydä kahta samanlaista meidän sisustamaamme asuntoa.

Kuvatuotteet

Kuvaamme kaikki kohteemme räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan. Oma kuvatuotantomme on alansa huippua. Joustava palvelu kuuluu vahvuuksiimme. Olipa tarpeen sitten stillkuvat tai videot, dronet tai lyhytelokuva, kaikki onnistuu!

Näkyvyysyhteistyö

Sisustamisesta tiedottaminen on meille luontevaa. Jaamme mielellämme uusimmat oivallukset myös kohteissamme vierailevien ihmisten kanssa. Tavoitamme tarvittaessa yli 100 000 ihmistä. Sisältöä tuotamme yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Huippukohteet

Meillä on monia tapoja saada kohteita erottumaan massasta. Sisustamisen perustasoiltakin meiltä löytyy korkeampiluokkaisia ratkaisuja, mutta voimme viedä sisustuksen lähes mielikuvituksen äärirajoille saakka.

Verkkokauppa

Sisustusverkkokauppa Giitu.fi palvelee kaikkia kotinsa ja toimistonsa sisustajia sekä tarjoaa ainutlaatuisen tavan tutustua sisustettujen esittelyasuntojen avulla valikoimaan. Seuraa myös ihastuttavaa vieraskynäblogia sisustamisesta. Tervetuloa kaupoille!

Kauppa- ja muuttolahjat

Räätälöidään tuotelahjat aina kohteen mukaan. Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää!