Alussa oli vain laminoidut sisustuskuvat

Kesälomareissulla Tukholmassa Juhani istuskeli hotellin aulassa ja selaili asuntolehdestä paikallista asuntotarjontaa. Hän huomasi asuntojen upeat sisustukset ja hoksasi, että asunnot oli stailattu vain myyntikuvia varten. Ajatus konseptin tuomisesta Suomeen oli syntynyt, ja vuonna 2006 Juhani perusti äitinsä kanssa POF Interiorin, joka alunperin kulki nimellä Santaniemi Oy.

Äiti ja poika kiersivät suomalaisia rakennusyhtiöitä laminoitujen sisustuskuvien kanssa tavoitteena myyntistailauksien vakiinnuttaminen osaksi suomalaista asuntomarkkinointia. Siinä he onnistuivat ja POF Interior on tehnyt myyntisisustuksia jo 15 vuotta. Lue POF Interiorin koko tarina tästä!

Sisustuspalveluita kiinteistövälittäjille

Vuonna 2013 Juhani tapasi kiinteistövälittäjä Atte Miikkulaisen, jonka välitettäviin kohteisiin POF Interior toteutti myyntisisustuksia. Pian tutustumisen jälkeen kaksi idearikasta kaveria ajautuivat keskustelemaan yhteisten liiketoimien aloittamisesta ja pian alunperin Huoneistostudio-nimellä toiminut POF Visuals näki päivänvalon.

Kesällä 2016 Atte jäi pois kiinteistövälittäjän hommista ja keskittyi täyspäiväisesti uudiskohteiden ennakkomarkkinointiin erikoistuneen POF Visualsin kehittämiseen. Juhanin pitkä tausta rakennusliikkeiden yhteistyökumppanina teki POF Visualsista uskottavan toimijan ja jo syksyn aikana yritys työllisti 5 omaa mallintajaa Tampereen keskustassa. Lue tästä POF Visualsin koko tarina!

Verkkokauppa kaikille sisustamisesta kiinnostuneille

Vuoden 2020 alussa Juhani toteutti pitkäaikaisen unelmansa ja avasi sisustusverkkokauppa POF Design Shopin, joka palveli aluksi nimellä Giitu. Se, mitä POF Interior on tehnyt jo vuosia, sai oivan jatkumon verkkokaupan muodossa ja asunnoissa käytettävät kalusteet olivat nyt myös ostettavissa osaksi oman kodin sisustusta. Tarkoitus oli myös helpottaa rakennusliikkeiden myynti- ja kauppalahjojen valintaa, sillä lahjakortti verkkokauppaan antaa asiakkaalle mahdollisuuden valita, mitä oma koti tarvitsee.

Kattavampi asuntomarkkinoinnin kokonaisuus

Vuonna 2021 kaikki kolme yritystä muuttivat saman katon alle ja alkoivat kehittää toimintaansa yhtenä POFina. POFin tarinaa kerrotaan nyt kolmella eri nimellä: POF Visuals, POF Interior ja POF Design Shop, jotka yhdessä palvelevat asiakkaita kaikissa asuntomarkkinointitarpeissa. POFin tarkoitus on toimia kuin rakennysyhtiöiden oma asuntomarkkinoinnin osasto, jossa kohteet hoidetaan aina ennakkomarkkinoinnista avainten luovutukseen saakka. Tehtävämme on tehdä koteja asuntomarkkinoinnin elinkaaren jokaisessa vaiheessa.